Hjem Bli medlem

Bli medlem

Vi håper du har lyst og anledning til å bli medlem i Buskerud Botaniske Forening. Vi kan tilby turer rike på opplevelser, lærerike kurs og hyggelige møter.

Turene går ofte i Buskerud, og baseres på forslag fra medlemmene om steder som man ønsker å vise fram, eller steder som man ønsker å se.

Ingen forkunnskaper i botanikk er nødvendig for å bli med oss på tur, er du interessert i blomster, er det tilstrekkelig.

Referat og bilder fra turene er lagt ut på hjemmesiden, her kan du få et inntrykk av hva vi gjør.

Gå til innmeldingsskjema.

Dersom dette skjemaet ikke virker, ta direkte kontakt med:

Buskerud Botaniske Forening, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , eller Kristin Bjartnes, tlf. 909 52 045

Drakehode2

Dragehode