Hjem Referater turer 2015 Kakefest på Brekkebråtan

Kakefest på Brekkebråtan

Kakene var bakt av Kirsti Jahren, Kirsti Østlund, Anne-Mari Karlsen og Elin Viker Thorkildsen

Foto: Elin Viker Thorkildsen(blomster) og Kristin Bjartnes(folk), referat: Kristin Bjartnes

Flublomst     Vrmure     IMG 0016

Junikvelden ble akkurat så vakker som ønsket og håpet. Kveldssolen skinte over slåtteenga, og vi syntes det var så vakkert.

Akeleie2     Akeleieeng 2     Krattsoleie

Maria Nøkleblommen har blomstret godt i år, men var ferdig nå. Vi klarte å gjenfinne små marinøkler, flere flueblomster (det hjelper med markeringer) og ormetunge. Krusfrø kommer det også.

Dunkjempe     Flueblomst    Nakke

Nikkesmelle, vårmure, akeleier, krattsoleie, dunkjemper, nakkebær..alt dette er bare et lite utvalg. Fullstendig (til nå) artsliste kan du laste ned her, utarbeidet av Finn Michelsen.

IMG 0007   IMG 0008     IMG 0013

IMG 0014     IMG 0015   IMG 0019

Dette emblemet er designet av Kirsti Ruden Østlund, og skal deles ut til alle medlemmene. Si fra til meg dersom du ikke har fått det når høsten kommer!!

Sist oppdatert torsdag 25. juni 2015 08:01